Shopping

Shopping

De Style Mile
De Style Mile verwijst naar de één vierkante mijl grote zone in het hart van Glasgow met een uitgebreid aanbod aan winkels - van unieke designerboetieks tot de vlaggenschipwinkels van Britse en internationale zaken. Designstukken bij Diesel, topmode bij River Island, speelgoed voor de kinderen bij Hamleys of koopjes bij Primark en Matalan, op de Style Mile vindt u altijd wat u zoekt. 

Buchanan Street

Buchanan-Street-995-2
Met twee grote winkelcentra - Buchanan Galleries aan het noordelijke uiteinde en St Enoch Centre aan de zuidkant - werd Buchanan Street verkozen tot een van 's werelds beste winkelbestemmingen.

In maart 2013 opende het langverwachte Buchanan Quarter de deuren, een stijlvol nieuw winkelcomplex met topnamen zoals de Schotse vlaggenschipwinkel van Forever 21, Gap en Vans.

PrincesSquareExterior

Princes Square
Princes Square is een van de meest vooraanstaande winkelcentra van Schotland met een mooi aanbod van speciaalzaken en boetieks waar men terecht kan voor mode, lifestyleartikelen, beautyproducten, geschenken, kunst en juwelen. Hier vindt u onder andere Jo Malone, French Connection en Vivienne Westwood. 

Argyle-Archade-995

Argyll Arcade
De Argyll Arcade, midden in het stadscentrum, vlak bij Buchanan Street, biedt onderdak aan het grootste aantal juweliers en diamanthandelaars van Schotland, allemaal op één en dezelfde locatie. U vindt er namen zoals ROX, Lewis Grant en Laings.

Ingram-Street-shopping

Ingram Street
Ingram Street loopt van Royal Exchange Square door tot in het hart van het Merchant City district. Dit is de meest exclusieve winkelstraat van de stad, met een hele reeks designermerken zoals Mulberry, Pretty Green en Emporio Armani.

Share